søndag 22. juli 2018

2.) J.S. 1994: APs drap på Jan Wiborg. NY KONKLUSJON! Jens Stoltenberg fikk drapet på ingeniør, privatetterforsker og varsler Jan Wiborg utført > For å sette ALLE som krevde at Gardermoen skulle bli ny Hovedflyplass - bl.a NATO - i gjeld til Jens Stoltenberg og AP.

.
2.) J.S. 1994: APs drap på Jan Wiborg.
NY KONKLUSJON! Jens Stoltenberg fikk drapet på ingeniør, privatetterforsker og varsler Jan Wiborg utført > For å sette ALLE som krevde at Gardermoen skulle bli ny Hovedflyplass - bl.a NATO - i gjeld til Jens Stoltenberg og AP.
.
Tillegg skrevet 4. August 2019:
.
JENS STOLTENBERG BESTEMTE SELV AT HAN SKULLE FÅ VARSLER, PRIVATDETEKTIV OG INGENIØR JAN WIBORG DREPT.
FOR DA SATT JENS STOLTENBERG ALLE SOM BA AP OM "Å RYDDE OPP" I EVIG GJELD TIL JENS STOLTENBERG OG AP.
"VI ØNSKET DA IKKE AT JAN WIBORG SKULLE DREPES!"
ER FOR SENT NÅR JENS STOLTENBERG HAR FÅTT JAN WIBORG DREPT PÅ VEGNE AT GRUNNEIERNE OG >>> NATO! OG DE SOM BA AP OG JENS STOLTENBERG RYDDE OPP PÅ VEGNE AV NATO! - SOM BILL CLINTON?
DETTE KAN FORKLARE HVORFOR CLINTONS MANN BARAK OBAMA VILLE HA JENS STOLTENBERG SOM NY GENERALSEKRETÆR I NATO.
.
DET DER ER SANNSYNLIGVIS DET VIKTIGSTE JEG HAR SKREVET PÅ LENGE...
.
Jens Stoltenberg har vært slu HELT siden han vokste opp som CD beskyttet unge i Beograd.

Hurum som Stortingsvedtatt ny Hovedflyplass - vs APs Gardermoen...
.
Ingeniør Jan Wiborg hadde etterforsket hvem som hadde forfalsket tåkeresultatene for Hurum slik at Stortinget skulle droppe Hurum som Stortinget først hadde valgt - og velge Gardermoen som ny Hovedflyplass for Oslo og Norge i stedet.
.
Jan Wiborg ble i 1994 banket opp på sitt hotellrom på CabInn i København før han naken ble stappet igjennom en liten åpning i en dobbel-glasset knust rute. En av morderne slukket så sin sigarett i den liv-skiten de hadde presset ut av han - og så gikk de.
Jan Wiborg blødde ihjel på bakken i løpet av natten.
.
Politiet i København erklærte drapet som selvmord - trolig etter påtrykk fra Vise-Riksadvokat i Norge APs Tor-Aksel Busch.
- Tor-Aksel Busch som siden 1994 ofte har krøpet AP og AP/DNBs ærend...
.
Hvis det virkelig hadde vært et selvmord, så var Jan Wiborg et langt større talent enn Harry Houdini. - I tillegg hadde han vært en drittsekk - for man skal selvfølgelig ta hensyn til dem som finner en etter at man begår selvmord. - Og IKKE som Jan Wiborg - liggende i en blodpøl på bakken...
.
Hurum ble opprinnelig valgt som hovedflyplass av Stortinget, men så ble målingene av tåkeforholdene forfalsket og Stortinget valgte Gardermoen i stedet. De som sto på for at Gardermoen skulle bli hovedflyplass var Regjeringen Brundtland, grunneierne og NATO.
.
Jens Stoltenberg var i 1994 Norges Nærings og Energiminister i Regjeringen Brundtland III. Jens Stoltenberg sto GHB svært nært og hun ville ikke ha tatt en avgjørelse om drap, uten at Jens Stoltenberg fikk det avgjørende ordet.
.
Jeg så på Jan Wiborg drapet for noen år siden og jeg konkluderte med at GHB og Jens Stoltenberg beordret Jan Wiborg drept på vegne av de som opprinnelig beordret GHB & co til å få Stortinget til å velge Gardermoen - hvor på GHB & co valgte forfalsking av tåkeforholdene som en enkel og grei løsning.
.
TV 2 var nystartet og sendte en anerkjent reporter til København - til FEIL hotell og derfor også til FEIL rom - hvor den anerkjente reporteren konkluderte med at det var selvmord. Sannsynligvis etter beskjed fra AP - "gjør som vi sier ellers blir TV 2s TV-konsesjon trukket tilbake..."
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Forbedret 28. Desember 2019: TOC / Innholdsfortegnelse: JensStoltenbergsKriminelleCV.blogspot.com "10 Punkt som Drepte Journalist-Lillesøster Nini Stoltenbergs Livslyst og førte til Metadonselvmord:"

. Forbedret 28. Desember 2019: TOC / Innholdsfortegnelse: JensStoltenbergsKriminelleCV.blogspot.com "10 Punkt som Drepte Journalist...